Rangetje (lopend project)


Rangetje is een lopend project. Rangetje wil zich meer gaan focussen op ballondecoraties in plaats van ballonvouwen als clown. Het oude logo was erg gedateerd. Nu is het een strak en proffesioneel logo.

Bekijk het logo

Om de nieuwe huisstijl compleet te maken hoort er natuurlijk ook een nieuwe website bij. Deze is al ontworpen en zal in de zomer worden gerealiseerd.

Bekijk het ontwerp

Deze stijl moet natuurlijk ook offline worden doorgevoerd. Daarom hebben we nieuwe polo's laten bedrukken met het logo erop.

Bekijk de polo's

Women in Grace


Women in Grace is een enthousiaste groep van zangeressen. De oude website was verouderd en paste niet meer bij hun nieuwe stijl. Ik heb de nieuwe website ontworpen en gecodeerd.

Ook heb ik de nieuwe flyers ontworpen voor de vrouwenochtenden en het concert, deze zijn te vinden op de website.

Bekijk de website!

Udentity - Ikook


Op school hebben we het vak: Het Bureau. Bij dit vak werkt een groep samen met echte klanten en dus ook met echte opdrachten. Ik zat bij het team Udentity. Hiervoor hebben we ook een logo, huistijl en visitekaartje gemaakt.
Die zijn te vinden op de website van Udentity.

Bekijk de Udentity website

De klant waar ik binnen de groep de begeleiding over had is IKOOK cooking. We zijn bezig geweest om een nieuwe site te maken. Het is een eigen woordpress thema geworden. Hier hebben we voor gekozen omdat hij een fanatiek blogger is.

Bekijk de Ikook Cooking website

Times New Roman


Voor deze schoolopdracht kregen we een tekst van een font aangeleverd en daarmee moest je het font als presentatie neerzetten in een poster

Space to Earth


Ik heb met Cinema 4D een wereld en een zon gemaakt. Ook het pad van de camera en de wolken zijn bewegend gemaakt in Cinema 4D. De video heb ik later nog wat bewerkt en effecten gegeven in Adobe After Effects.

Modern Haircut


Voor een schoolopdracht heb ik een logo gemaakt voor een kapperszaak met een bepaaald thema. Ik heb het thema: modern gekozen.

Low Poly Art Vukaan


Ik vind het leuk om te experimenteren met verschillende dingen. Ik ben begonnen met de vulkaan uit te tekenen op papier en vervolgens overgetrokken in illustrater. Toen er driehoeken in laten plaatsen, daarna ben ik de de driehoeken kleur gaan geven. en dit is het eindresultaat geworden.

Geotwisters


Dit is een opdracht van 3 ballonnenartiesten die een windmolen van ballonnen gingen maken. Ik heb dit in Adobe illustator gemaakt.

Stage Webstijl (lopend project)


Op Dit moment loop ik stage bij Webstijl. In deze periode heb ik meegeholpen aan een aantal projecten:

Braspenning Schilderwerken
Huisartsenpraktijk Alver
Vink uw fijnbakker
Lead Based Marketing
LBM logo
Taart foto
Waterflesje